Kunstz!nnig: Creatieve workshop Druktechnieken

Creatieve Workshop Druktechnieken

Evenement details

  • zaterdag | 12 november 2022
  • 10:00 - 13:00
  • Nederveluwe, Wolfheze 2
  • €25,00Deelname

Kunstz!nnig | Creatieve workshops waar mensen met en zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen.

12 november | Druktechnieken| Monoprints op papier

Wil jij kunst maken met een melkpak en een pastamachine? Tijdens deze workshop experimenteer je met druktechnieken om tot mooie composities te komen.

Hoe creëer je met oude melkpakken en een pastamachine een serie kleine kunstwerken? Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een aantal eenvoudige druktechnieken die zorgen voor verrassende resultaten. Door te graveren, knippen en te snijden experimenteren we met de mogelijkheden van de technieken en gaan we op zoek naar interessante composities. We combineren beeldende tegenstelling zoals bijvoorbeeld abstract – figuratief, lijn – vlak, organisch – geometrisch, etc. om tot balans in beeld te komen.

Aan het eind van de workshop maak je een selectie van 3-5 kleine werken die samen een serie vormen. Laat je verrassen door de spontaniteit en gevoeligheid van afdrukken maken op papier!

Cursusleidster: Milou Trouwborst

Over Kunstz!nnig:

Op zes zaterdagen dit jaar, verspreid over oktober, november en december, worden er diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona terrein. De afstand tussen het terrein en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Aan de hand van workshops gaan we op zoek naar verbinding.

Je kan je inschrijven voor een enkele of meerdere workshops. Kosten per workshop zijn €25,-. Start is om 10.00 en afsluiting rond 13.00 met een gratis lunch.

Aanmelden / algemene info:

Locatie: Nederveluwe, Wolfheze 2
Klik hier om direct in te schrijven of mail naar zin@propersona.nl
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten: +/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459
Kosten: €25,- per workshop
Overig: Inclusief lunch!
www.facebook.com/kunstzinnigwolfheze