Kunstz!nnig: Creatieve workshop Fotografie

Creatieve Workshops Fotografie

Evenement details

  • zaterdag | 15 oktober 2022
  • 10:00 - 13:00
  • Nederveluwe, Wolfheze 2
  • €25,00Deelname

Kunstz!nnig | Creatieve workshops waar mensen met en zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen.

15 oktober | Fotografie | Kijk! Ik kijk

Neem deel aan een fotografische ontdekkingstocht op het terrein van Pro Persona in Wolfheze.

In deze workshop wordt er toegewerkt naar een collectieve serie waarin niet alleen het karakter van de locatie zichtbaar is maar ook de eigen kijk van de afzonderlijk deelnemers.

Je gaat op zoek naar opvallende elementen. Waar word je aandacht naartoe getrokken en hoe breng je dat in beeld? Richt je je op details of meer op de omgeving, en in hoeverre kunnen abstractie en vervreemding een rol spelen?

Na een korte inhoudelijke en praktische instructie ga je eerst in tweetallen aan de slag. Na een korte feedback op het eerste resultaat ga je individueel verder. De workshop wordt afgesloten met een korte nabespreking.

De workshop vereist in principe weinig fotografische ervaring. Er wordt gezorgd voor camera’s maar als je zelf over een camera beschikt kun je deze gebruiken.

Cursusleider: Rob Schouten

Over Kunstz!nnig:

Op zes zaterdagen dit jaar, verspreid over oktober, november en december, worden er diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona terrein. De afstand tussen het terrein en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Aan de hand van workshops gaan we op zoek naar verbinding.

Je kan je inschrijven voor een enkele of meerdere workshops. Kosten per workshop zijn €25,-. Start is om 10.00 en afsluiting rond 13.00 met een gratis lunch.

Aanmelden / algemene info:

Locatie: Nederveluwe, Wolfheze 2
Klik hier om direct in te schrijven of mail naar zin@propersona.nl
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten: +/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459
Kosten: €25,- per workshop
Overig: Inclusief lunch!
www.facebook.com/kunstzinnigwolfheze