Kunstz!nnig: Creatieve workshop Muziek

Creatieve Workshop Muziek

Evenement details

  • zaterdag | 26 november 2022
  • 10:00 - 13:00
  • Nederveluwe, Wolfheze 2
  • €25,00Deelname

Kunstz!nnig | Creatieve workshops waar mensen met en zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen.

1 oktober | Muziek | Verbinding en ritme

Leer over ritme, de maat en je eigen creativiteit. Voor deze workshop heb je helemaal geen ervaring nodig om wel muziek te maken!

Verbonden met ritme en geluid creëer je als groep een kunstwerkje wat de ruimte in knalt en enkel voor de aanwezigen precies op dat moment te ervaren valt. Of je nou alleen bent of met 100, muziek verbindt doormiddel van haar ritme. Zonder aanraking eenzelfde hartslag. In deze workshop gaan we ervaren hoe het is om samen in deze hartslag te gedijen. We zullen door middel van bodypercussie en geïmproviseerde slagwerkinstrumenten leren de maat te houden en hoe deze te tellen. Elkaar muzikaal leren kennen. Met als doel samen een muziekstuk te creëren en opnemen!

Cursusleider: Pim Walter

Over Kunstz!nnig:

Op zes zaterdagen dit jaar, verspreid over oktober, november en december, worden er diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona terrein. De afstand tussen het terrein en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Aan de hand van workshops gaan we op zoek naar verbinding.

Je kan je inschrijven voor een enkele of meerdere workshops. Kosten per workshop zijn €25,-. Start is om 10.00 en afsluiting rond 13.00 met een gratis lunch.

Aanmelden / algemene info:

Locatie: Nederveluwe, Wolfheze 2
Klik hier om direct in te schrijven of mail naar zin@propersona.nl
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten: +/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459
Kosten: €25,- per workshop
Overig: Inclusief lunch!
www.facebook.com/kunstzinnigwolfheze