Kunstz!nnig: Creatieve workshop Productontwerp en bestek maken

Creatieve Workhops Productontwerp

Evenement details

  • zaterdag | 1 oktober 2022
  • 10:00 - 13:00
  • Nederveluwe, Wolfheze 2
  • €25,00Deelname

Kunstz!nnig | Creatieve workshops waar mensen met en zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen.

1 oktober | Productontwerp | Bestek maken

Op een onderzoekende en experimentele wijze gaan we samen het creatieve proces aan, met als einddoel zelf bestek ontwerpen en maken.

We beginnen met het inleiden van het onderwerp. Want hoe eten we eigenlijk, en hoe wordt er in verschillende culturen gegeten. Wat eten we allemaal? En het bestek dat we kennen, is dat wel de leukste, handigste of beste om te eten? Kun je jezelf uitdagen om voorbij het bekende bestek te denken?

We gaan met verschillende materialen en technieken aan de slag om het idee te realiseren. Misschien laat je je inspireren door de materialen of start je het creatieve proces vanuit een frustratie. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal. Tijdens het maakproces zal ik het gebruik van gereedschappen of technieken begeleiden voor een optimaal resultaat.

Cursusleidster: Daan Kruijssen

Over Kunstz!nnig:

Op zes zaterdagen dit jaar, verspreid over oktober, november en december, worden er diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona terrein. De afstand tussen het terrein en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Aan de hand van workshops gaan we op zoek naar verbinding.

Je kan je inschrijven voor een enkele of meerdere workshops. Kosten per workshop zijn €25,-. Start is om 10.00 en afsluiting rond 13.00 met een gratis lunch.

Aanmelden / algemene info:

Locatie: Nederveluwe, Wolfheze 2
Klik hier om direct in te schrijven of mail naar zin@propersona.nl
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten: +/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459
Kosten: €25,- per workshop
Overig: Inclusief lunch!
www.facebook.com/kunstzinnigwolfheze