Open huis Het Schild

Het Schild

Evenement details

  • donderdag | 21 april 2022
  • 14:00
  • Het Schild, Wolfhezerweg 101, 6874 AD Wolfheze
  • 026 482 11 77
  • €0,00Deelname

Een kijkje nemen in woonzorgcentrum Het Schild? Dat kan op 21 april en op 12 mei.

Het Schild is een woonzorgcentrum voor slechtziende en blinde senioren. Het ligt in de bosrijke omgeving van het dorp Wolfheze, gelegen op de Zuid-Veluwe tussen Arnhem, Ede en Wageningen.  Er zijn huurwoningen en woningen voor mensen met een wlz-indicatie met verblijf. In beide categorieën zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. Op donderdag 21 april en op donderdag 12 mei staan de deuren van Het Schild van 14.00 tot 17.00 uur open voor belangstellenden.

Wij ontvangen u dan met een kopje koffie of thee in de Oranjerie, waar u kennis kunt maken met mensen die al in Het Schild wonen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, u rondleiden in het gebouw, u kennis laten maken met enkele van de vele activiteiten en u één of meer woningen laten zien. Bij mooi weer kunt u ook een wandelingetje maken in de ruime parktuin. De middag wordt afgesloten met een drankje in de Oranjerie.

U bent welkom met uw partner, of met een begeleider, maar u mag natuurlijk ook alleen komen. Geleidehonden zijn in Het Schild altijd welkom.

Bij Het Schild is ruime parkeergelegenheid
Het Schild ligt op vijf minuten loopafstand van station Wolfheze, waar elk half uur de sprinter Arnhem – Ede stopt en de sprinter Ede – Arnhem. Wij kunnen zorgen voor begeleiding van het station naar Het Schild en terug. Als u daarvan gebruik wilt maken, geef dat dan bij uw aanmelding door aan de receptie van Het Schild.

Heeft u belangstelling om een van de open dagen te bezoeken, meldt u dan aan bij de receptie van Het Schild. Tel. 026 482 11 77 of e-mail: receptie@hetschild.nl.
Geef bij uw aanmelding even door met hoeveel personen u komt en of u komt op 21 april of op 12 mei.

De open dag is een van de initiatieven van de groep bewoners van Het Schild die allerlei activiteiten ontplooit om Het Schild meer op de kaart te zetten. Zo worden contacten aangeboord die hebben geleid tot bijvoorbeeld twee uitgebreide reportages over Het Schild op Radio 509:

Het Schild, woonzorgcentrum voor slechtzienden en blinden
Wolfhezerweg 101, 6874 AD Wolfheze, t. 026 482 11 77, info@hetschild.nl www.hetschild.nl