Kerstboom inleveren 9 januari 2021

Op zaterdag 9 januari 2021 kun je van 9.00 tot 11.30 uur kerstbomen inleveren bij het speelveld/ijsbaan aan de van Mesdagweg in Wolfheze.

Omdat de ingezamelde kerstbomen worden gecomposteerd het verzoek de kerstbomen “schoon” in te leveren, dus zonder kerstversiering, netten of emmers.

Je maakt kans op mooie prijzen
Helaas is het vanwege de aangescherpte maatregelen niet mogelijk om, zoals andere jaren, geld of een lot per boom te ontvangen. Maar je kunt wel kans maken op mooie prijzen! Maak een foto van je trip naar de inzamellocatie. De kerstboom moet natuurlijk op de foto staan. Stuur de foto in via de website van ACV . ACV verloot onder alle deelnemers leuke prijzen!

Houd je aan de coronamaatregelen
Lever je boom in, maar doe dit verstandig. Vermijd drukte en houd altijd 1,5 meter afstand van anderen. Is het druk? Kom dan op een ander tijdstip terug, of wacht even tot je genoeg ruimte hebt om de 1,5 meter afstand te houden. Leg de boom met maximaal 2 personen in het gemarkeerde stuk. Zo voorkomen we dat het onnodig druk wordt. Maak de foto voor de wedstrijd vóór je van huis vertrekt, of onderweg naar de locatie, en doe dit niet op de locatie zelf.

Bron: Gemeente Renkum