Wolfheze en omgeving is een ideale bestemming voor toeristen en (dag)recreanten. Gelegen op de Veluwe, middenin het groen, met volop wandel- en fietsmogelijkheden, goede ontsluiting en bereikbaarheid met het openbaar vervoer of eigen vervoer, uitstekende verblijfsaccommodaties en een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden.

Via het submenu bieden we u een aantal te downloaden GPS wandelroutes en een aantal GPS fiets- en ATB routes aan, inclusief plattegrond.

Wolfheze ligt ideaal ten opzichte van de dichtbij gelegen stad Arnhem. In 8 minuten staat u met de trein in hartje centrum van deze stad en u kunt tot 0.30 uur met het OV terugkomen in Wolfheze. Heerlijk om een avondje lekker te stappen en een glaasje te kunnen drinken. Ook een topattractie als Burgers Zoo en Openlucht Museum is vanuit Wolfheze uitstekend bereikbaar, zowel met het OV als met eigen vervoer. Buiten dat heeft Wolfheze natuurlijk ook voldoende te bieden voor de recreant en toerist die op zoek is naar natuur, rust en ruimte. Het dorp ligt in het groen en wordt omgeven door groen. In enkele minuten bent u vanuit het centrum in bos en heide.