Aanleg beweegtuin Pro Persona van start

Dankzij enorm veel gulle donaties is de realisatie van de beweegtuin van start gegaan. De beweegtuin is een buitenfitness met een 8-tal professionele toestellen en gaat gehuisvest worden op het begin van het Pro Persona terrein in Wolfheze. Met de outdoor fitness wordt er (verder) gewerkt aan een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot een gezonde leefstijl.

De Beweegtuin is er voor iedereen en gratis te gebruiken. Voor dorpsbewoners, recreanten, cliënten, medewerkers en andere sportievelingen gaan er gratis lessen aangeboden worden. Natuurlijk kan je daarnaast ook zelf, of in groepjes aan de slag.

In augustus bouwen betekent dat je er in september kunt gaan sporten. Kun je niet/moeilijk wachten, dan kun je alvast het eindresultaat zien én ervaren dankzij een doorkijkbord (zie foto). Kijk door het bord en zie de fitnesstoestellen in het landschap verschijnen.

Wil je meer informatie over de beweegtuin? Of wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Neem dan contact op met Tom Felder (t.felder@propersona.nl).

Bron: Pro Persona