Lucy Mons

Lucy Mons wijkagent

Van uw wijkagent

Dorpsgenoot Lucy Mons is de wijkagent voor Wolfheze. Dat Wolfheze een wijkagent heeft is behoorlijk uniek te noemen. In omliggende plaatsen is de politie niet zo dichtbij bereikbaar.

Om de inwoners van Wolfheze te kunnen informeren over (actuele) politiezaken, is in de bestuursvergadering van Dorpsbelang Wolfheze besloten de wijkagent een eigen plek te geven op deze site. Hieronder treft u dan ook informatie aan die door Lucy zelf wordt aangeleverd. Het kan dan gaan om oproepen, maar bijvoorbeeld ook de stand van zaken rondom onderzoeken.

Overigens ondersteunt het bestuur van harte de oproep van Lucy om melding te maken als u iets verdachts ziet.

Whatsappgroep Waaks Wolfheze:
In Wolfheze is de Whatsappgroep Waaks Wolfheze actief. Verdachte situaties kunnen snel gemeld en gedeeld worden. In de presentatie van Lucy kunt u lezen hoe de groep werkt. Bij gebruik van de groep gelden een aantal spelregels. Stuur in een persoonlijk bericht of een mail naar waakswolfheze@gmail.com uw naam, adres en 06 nummer en u wordt in de groep geplaatst.

Contact:
U kunt bellen met 0900-8844, mailen naar lucy.mons@politie.nl of naar het spreekuur komen op donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur in het Medisch Centrum Wolfheze, op het terrein van Pro Persona.

Wijkagent op twitter