Corona, Wolfheze helpt

De gevolgen van het Coronavirus gaan niet aan ons dorpje voorbij. De maatregelen om verspreiding van het virus te beperken hebben ingrijpende gevolgen voor alle bewoners.

Het is belangrijk om elkaar nu bij te staan zodat niemand door deze crisis onnodig zwaar in de problemen komt of zich buitengesloten voelt.

Ondanks alle voorschriften om afstand te bewaren zijn er gelukkig heel veel manieren om goed voor elkaar te zorgen.

  • Kijk eens om u heen en schroom niet om contact te zoeken met medebewoners. Een hartelijk kaartje, een telefoontje, vragen wat de ander nodig heeft, het kan zoveel betekenen!
  • Misschien is een kwetsbare buurtgenoot wel heel erg geholpen als u aanbiedt om ook voor hem of haar boodschappen mee te nemen.

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om elkaar te helpen en te voorkomen dat iemand zich buitengesloten voelt hebben twee bewoners, Ellen en Germa, een paar initiatieven opgezet zodat bewoners elkaar kunnen vinden als dat nodig zou zijn. Deze initiatieven, een whatsappgroep en telefooncirkel, staan op een flyer die huis-aan-huis wordt verspreid, samen met de Wolfskreet. Heeft u een nee-nee sticker, dan ontvangt u geen Wolfskreet maar wel de flyer.

Download
De digitale versie van de flyer kunt u hier downloaden.

Let een beetje op elkaar en zorg voor elkaar.