Een goed idee voor de buurt of het dorp? Schrijf je in voor Kern met Pit

Wil jij ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een repaircafé in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Kom dan nu in actie en schrijf je voor 1 november in voor Kern met Pit!

Kern met Pit helpt

Kern met Pit daagt je uit om die droom binnen één jaar te realiseren. En wij helpen je ook bij de uitdagingen: waar begin je, hoe kom je aan geld, een vergunning of vrijwilligers? Ruim 120 adviseurs van Katalys door het hele land staan klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden.

Handig om te weten: je krijgt dus een eigen adviseur, je kunt workshops volgen zoals fondsenwerving of vrijwilligers vinden. Je (online) netwerk en vergroten én je kunt de expertise van ingenieursbureau Arcadis inzetten. Deelname is geheel gratis.

Duizend euro

En lukt het je om samen met je buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Waar wacht je nog op, klik hier, schrijf je in en doe mee!

Katalys

Katakys is de initiatiefnemer van Kern met Pit en is er voor bewoners die hun eigen leefomgeving beter, groener, gezonder, gezelliger maken. Ze geven gratis ondersteuning aan lokale initiatiefnemers die in de aanloop naar of uitvoer van hun plan ergens tegenaan lopen. In het hele land, deskundig, betrokken en met een berg aan lokale kennis en contacten. Katalys is er met Kern met Pit, met haar maatschappelijke financieringen, met extra hulp van experts van Arcadis, met workshops.

Kijk voor meer informatie op https://www.kernmetpit.nl/