Burendag zaterdag 26 september

Maak een vogelhuisje bij Burendag

Evenement details

  • zaterdag | 26 september 2020
  • 10:00 - 11:00
  • Schoolplein Beatrixschool

Zaterdag 26 september is het Burendag. Goed contact met buren, dorpsgenoten en verbinding in de buurt is in deze tijd nog belangrijker geworden. Jaren geleden is Burendag ontstaan vanuit de gedachte dat buurten en dorpen gezelliger, socialer en veiliger zijn als mensen elkaar kennen. Burendag biedt de gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met dorpsgenoten.

Met respect voor de 1,5 meter nodigen we je graag uit voor een kop koffie/thee op het schoolplein om elkaar te ontmoeten, bij te praten of nieuwe contacten op te doen. Natuurlijk is er ook ranja en koek!

Ben jij meer een “handen-uit-demouwen-steek” type? Kom dan vooral want op deze dag bieden we je de mogelijkheid om een (voorgezaagd) vogelhuisje te timmeren voor in je eigen tuin! Het plaatsen van vogelhuisjes helpt om met elkaar de processierups in Wolfheze te bestrijden. Kinderen het liefst onder begeleiding van (groot-)ouders.
Voor het vogelhuisje vragen we een vrijwillige bijdrage die geschonken wordt aan het te realiseren Beweegpark van ProPersona. Ter plaatste staat een giftenpot.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10u., om 13u. schenken we het laatste bakkie uit!

Hartelijke groet namens Dorpsbelang Wolfheze & Sterk Wolfheze,
Kees & Hella, Anthony & Julia