Groene GGZ Inspiratiesessie

Vlinder, atalanta (Erik Karits)

Evenement details

  • dinsdag | 21 maart 2023
  • 12:30 - 16:30
  • Opstandingskerk, Wolfheze 2, Wolfheze
  • €0,00Deelname

Pro Persona is op 1 maart 2022 toegetreden tot de Groene GGZ. Met het initiatief ‘Groene GGZ’ bouwt Pro Persona aan een groene beweging in de geestelijke gezondheidszorg. We doen dat onder andere samen met initiatiefnemers IVN Natuureducatie en Nature For Health.

Dinsdag 21 maart houden we samen met IVN Natuureducatie en Nature For Health van 12.30 tot 16.30 uur een inspiratiesessie over Groene GGZ. De Inspiratiesessie Groene GGZ. is een belangrijk onderdeel van het proces, bedoeld om de Groene GGZ breder bekend te maken in de organisatie en om elkaar te inspireren om verdere stappen te nemen.

De Inspiratiesessie bestaat uit een inspiratiedeel en een co-creatiedeel. Het inspiratiedeel geeft informatie over wat Pro Persona al doet met de Groene GGZ en wat de Groene GGZ inhoudt. Tijdens het co-creatiedeel gaan we in groepjes naar buiten voor een “groenscan”. We bekijken het terrein met nieuwe ogen vanuit de pijlers van de Groene GGZ en halen ideeën op waarmee we op korte termijn aan de slag kunnen gaan.

Meld je aan!

De sessie is voor iedereen die affiniteit heeft met Groen; of het is vanuit de facilitaire kant, huisvesting, het dorp, cliënten, personeelszaken, onderzoek, behandeling of begeleiding, meld je aan. Zeker als je in Wolfheze woont of werkt!

Aanmelden voor de inspiratiesessie kan via deze link.

Bron: Pro Persona