Inloopbijeenkomst Dorpsvisie

Bijeenkomst dorpsvisie 16 februari 2023

Evenement details

  • woensdag | 14 juni 2023
  • 17:00 - 19:30
  • SV Wodanseck, Duitsekampweg 45, Wolfheze

Inmiddels zijn alle themasessies voorbij en zijn is door de gemeente Renkum gestart met het schrijven van de dorpsvisie. Op woensdag 14 juni wordt het concept van de dorpsvisie gepresenteerd en besproken tijdens een inloopbijeenkomst bij Wodanseck.

De gemeente bedankt iedereen voor het enthousiasme en inzet die zij hebben ervaren de afgelopen maanden. Het helpt bij het opstellen van de dorpsvisie. Het moment van keuzes maken komt ook steeds dichterbij. In de dorpsvisie (dorpsbreed) staan immers de kaders voor de gebiedsvisie (Pro Persona terrein). Daarmee wordt een en ander concreter.

Voordat de dorpsvisie definitief wordt gemaakt, wordt deze eerst met alle belanghebbenden besproken. Dat is tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 14 juni van 17.00 tot 19.30 uur in de kantine van Wodanseck. De gemeente laat zien hoe de voorlopige dorpsvisie eruitziet, welke dilemma’s er zijn, het advies van de klankbordgroep en de wensen en ideeën die er zijn opgehaald bij de kinderen. Aanmelden is niet nodig.