Lentemarkt op De Boschhoeve

Lentemarkt De Boschhoeve

Evenement details

  • zaterdag | 22 april 2023
  • 10:00
  • Kwekerij/Tuin De Boschhoeve, Boshoeve 3, Wolfheze

Keuze te over voor een goed begin van het tuinseizoen. Wie inspiratie wil opdoen voor het nieuwe tuinseizoen kan op 22 april tijdens de Lentemarkt op De Boschhoeve in Wolfheze haar of zijn hart ophalen.

Deze markt is bij veel tuinliefhebbers favoriet en dat is niet voor niets. Ook al is het nog vroeg in het seizoen. Er valt toch al veel te kiezen. Wat te denken van vrolijk bloeiende voorjaarsbollen en bosanemoontjes. Of sta eens wat uitgebreider stil bij de selectie aan vroegbloeiende schaduwplanten. Die profiteren namelijk van het feit dat er nog geen blad aan de bomen zit. Voor deze planten is de lente hét moment om tot bloei te komen.

Ook zijn er alweer volop kruiden en eenjarigen en niet te vergeten de dahliaknollen in zak. Die maken met hun spetterende kleuren en vormen straks een feestje van de zomerborder. Traditiegetrouw zijn er gastkwekers die zich tijdens de lentemarkt presenteren met (historische) bollen en knollen, primula’s, heem- en rotsplanten.

De tuinen zijn open en nodigen uit tot wandelen

In de tuinen zorgen duizenden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen in combinatie met vroeg bloeiende heesters voor een waar voorjaarsspektakel.

Meer informatie:

Bel 026-4821231 of bezoek www.boschhoeve.nl.