Meedenken over wooninitiatief Balijeweg

Beoogde locatie voor de Knarrenhof Balijeweg

Evenement details

  • donderdag | 15 oktober 2020
  • 16:00 - 20:00
  • FreeDeelname

De initiatiefgroep “Knarrenhof Balijeweg” nodig potentiële bewoners uit voor een informatiebijeenkomst in Fletcher Hotel Wolfheze op donderdag 15 oktober aanstaande. De groep doet in de Rijn en Veluwe van 31 september hiertoe een oproep via een advertentie.

In de advertentie:
Bent u ook op zoek naar levensbestendig en betaalbaar appartement op maat? Wilt u in een duurzame van uw oude dag genieten in Wolfheze? En zou u mee willen denken over een plan waarin u kunt wonen samen met anderen, met collectieve voorzieningen en aandacht voor elkaar? Dan is ons initiatief wellicht iets voor u.

Aan de Balijeweg is nml. een projectinitiatief gestart om te komen tot een “Knarrenhof”; een bijzonder duurzaam projectinitiatief waar potentiële bewoners en andere belanghebbenden mee kunnen denken en praten over de plannen.

Toekomstige bewoners kunnen als collectief, onder professionele begeleiding van een architectenbureau en projectmanagementteam, hun eigen plan ontwikkelen.
In overleg met de gemeente Renkum is er verkennend gekeken naar de behoefte in het dorp en de ruimtelijke mogelijkheden van de locatie.

Op donderdag 15 oktober wordt (vanwege corona in bloktijden vanaf 16.00 uur) een informatiebijeenkomst georganiseerd. De bloktijden zijn 16.00 – 17.00 uur, 17.00 – 18.00 uur, 18.00 – 19.00 uur en 19.00 – 20.00 uur. Per bloktijd kunnen maximaal 20 personen aanwezig zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar projectinitiatiefbalijeweg@gmail.com.