Oogstfair op De Boschhoeve

Oogstfair de Boschhoeve

Evenement details

  • zaterdag | 9 september 2023
  • 10:00 - 17:00
  • Kwekerij de Boschhoeve, Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
  • €4,00Deelname

Kijken, ruiken, plukken, proeven en genieten!

Op zaterdag 9 september kunnen bezoekers volop genieten van de oogst van de (bijna) voorbije zomer op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

De oogstfair kent inmiddels een jarenlange traditie. Te gast zijn kwekers en –telers met streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, kransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Kramen met tuintijdschriften en -kunst, brocante, keramiek en terracotta potten zijn te verleidelijk om te weerstaan.

Tuinliefhebbers kunnen in de eigen tuin nog wat laatste veranderingen doorvoeren met de vaste planten van de kwekerij. Daar horen een aantal mooie, laat bloeiende planten bij. Er zijn nog zaden te koop en er is duurzaam handgesmeed tuingereedschap op voorraad. In de grote schuur bieden de kleine winkeltjes kaarten, kraamcadeautjes, serviezen, brocante en leuke (tweedehands) kleding. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met zoete en hartige lekkernijen.

In de privétuinen van De Boschhoeve kunnen bezoekers heerlijk wandelen tussen prachtige stillevens van bloemen, groenten, pompoenen en kruiden. In de pluktuin kunnen nog steeds boeketten worden geplukt.

De Oogstfair op zaterdag 9 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026- 4821231
www.boschhoeve.nl