Opening beweegtuin Pro Persona

Opening beweegtuin Pro Persona

Evenement details

  • zaterdag | 30 oktober 2021
  • 13:00 - 15:00
  • Neder Veluwe, terrein Pro Persona

Op zaterdag 30 oktober is de feestelijke opening van de Beweegtuin op het Pro Persona terrein in Wolfheze. Na bijna twee jaar aan voorbereidingen, financieringscampagnes en logistieke vertragingen zijn we enorm blij dat het moment daar is.

Met groot plezier nodigen wij je/jullie daarom uit voor deze feestelijke en sportief geprogrammeerde middag op zaterdag 30 oktober a.s. van 13.00 tot 15.00 uur. Verwacht een warme ontvangst, een enkele toespraak, een drankje, hapje en sportieve spelactiviteiten (zoals een digitale, interactieve beweegmuur).

Hoofdlocatie evenement: Neder Veluwe

Wat is de Beweegtuin?
De Beweegtuin is een buitenfitness plek met diverse professionele apparaten. De Beweegtuin is er voor iedereen en vrij toegankelijk. Deze buitenfitness is een initiatief van Pro Persona Wolfheze, gesteund door meerdere partijen en is te vinden aan het begin van het terrein; zo goed mogelijk bereikbaar voor alle belangstellenden.

Voor dorpsbewoners, recreanten, cliënten, medewerkers en andere sportievelingen gaan er gedurende twee jaar (!) gratis lessen aangeboden worden. Natuurlijk kan je daarnaast ook zelf, of in groepjes aan de slag. Met de Beweegtuin zet Pro Persona een volgende stap naar een zo gezond mogelijke leef- en werkomgeving, die uitnodigt tot een positieve leefstijl.

Graag vieren we deze stap samen en zien we jullie de 30ste!

Bron: Pro Persona