Uitnodiging inloopbijeenkomst bouwplan Open Hofkerk

Open Hofkerk 01-08-2021

Evenement details

  • donderdag | 31 maart 2022
  • 17:00
  • Open Hofkerk, Lawijckerhof
  • €0,00Deelname

Ontwikkelaar Schipper Bosch houdt een inloopbijeenkomst over het bouwplan voor de transformatie van de Open Hofkerk en de woningen op de plek van dorpshuis De Burcht. Dat bijeenkomst is op donderdag 31 maart.

U bent van harte welkom tussen 17:00 uur en 19:00 uur in de Open Hofkerk aan de Lawijckerhof. U kunt naar binnen lopen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. De ontwikkelaar informeert u over de bouwactiviteiten, de planning en hoe dit project duurzaam wordt gemaakt.

De informatie zal op verschillende panelen te zien zijn en uiteraard worden vragen te beantwoorden. Ook Karbouw – de bouwer van het project – en Treetek – specialist in houtbouw – zijn aanwezig.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar lawijckerhof@schipperbosch.nl. Geef daarin aan met hoeveel personen u komt. Zo kan een inschatting worden gemaakt van het aantal bezoekers.

Buren
Schipper Bosch heeft de uitnodiging naar iedereen uit de buurt gestuurd van wie zij een e-mailadres hebben. Mochten er omwonenden of andere belanghebbenden zijn die ook graag willen komen, maar geen e-mail hebben ontvangen, dan zijn ze uiteraard van harte welkom.

Wel belangrijk om te vermelden: deze avond en de beschikbare informatie is echt bedoeld voor buurtbewoners, u kunt zich deze avond niet inschrijven voor een woning.

Bron: Schipper Bosch