Workshop: Theater

Workshop theater

Evenement details

  • zaterdag | 30 september 2023
  • 10:00 - 13:00
  • De Brug (sportcentrum Pro Persona), Wolfheze 2, Wolfheze
  • €35,00Deelname

Bij Speels Collectief maken we theater waarbij we de norm bevragen en samen de verwondering op zoeken. We zijn een divers en mixed-abled gezelschap.
Marloes Dingshoff en Kir Robben nemen je mee door middel van laagdrempelige oefeningen. Ze delen hun eigen verhaal en nodigen anderen ook uit tot delen. Vanuit ieders perspectief en mogelijkheden worden er authentieke theaterscènes gemaakt en werken ze samen met de deelnemers toe naar een kleine presentatie voor elkaar.

Cursusleiders: Marloes Dingshof en Kir Robben

Kir Robben (die/hen) is Artistiek Coördinator bij de Speels Collectief Community in Arnhem. Marloes Dingshoff (zij/haar) is Actrice bij Speels Collectief en speelde vorig seizoen in de veelgeprezen voorstelling ‘Als het anders loopt’ van het Houten Huis, Plan D en Club Guy and Roni

Bijzonderheden:
Ook dit jaar worden er op zes zaterdagen, verspreid over september, oktober en november diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, theater maken, drukkunst, dans en/of schilderen. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona park. De afstand tussen het terrein en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Aan de hand van workshops gaan we op zoek naar verbinding.

Inschrijven kan per workshop en kost €35,- inclusief lunch.

Aanmelden / algemene info:
Locatie: Pro Persona park Wolfheze
Inschrijven: https://qrco.de/kunstzinnig
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten: +/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459