Inwoners Wolfheze gevraagd enquête Pro Persona in te vullen

Vier studenten van de HAN Nijmegen houden op dit moment een onderzoek binnen Pro Persona. Het onderzoek richt zich op “gebeurtenissen” die plaatsvinden op en rondom het terrein. Denk daarbij ook aan overlast die ervaren kan worden en de mogelijkheid om dit te melden. Ook inwoners van Wolfheze wordt gevraagd de online enquête in te vullen. Dat kan tot zondag 21 november.

De vier studenten schrijven in de inleiding bij de enquête:
Het onderzoek heeft betrekking op het inzichtelijk krijgen van gebeurtenissen die plaatsvinden op en rondom het park Wolfheze. Tevens willen wij de wensen, behoeften en belangen van alle betrokkenen op en rondom het park in kaart brengen. Als buurtbewoner speelt u hier een cruciale rol in.

Middels deze enquête willen we uw mening een stem geven en gebruiken in ons advies. De enquête zal hooguit vijf minuten in beslagen nemen en zal volledig anoniem zijn.

Invullen van de enquête kan tot zondag 21 november via deze link. Wie vragen heeft kan contact opnemen met Jasmijn van Bennekom via jasmijnvanbennekom@hotmail.com of 06 – 164 442 49.