KinderzwerfboekStation In de Pipowagen gaat op reis deze zomer

Na een tijd zonder school en bieb weten de kinderen ons KinderzwerfboekStation in Wolfheze prima te vinden. Alle niveaus zijn aanwezig en worden nog steeds door giften regelmatig aangevuld. Bij KinderzwerfboekStation ‘In de Pipowagen’ kan ieder kind een boek uitzoeken ook in de Zomervakantie.

Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan een kinderboek uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Het kinderzwerfboekstation ‘in de pipowagen’ is één van de 3.600 plekken in Nederland waar je boeken kunt halen en brengen, je vindt ze allemaal op www.kinderzwerfboek.nl .

Maar let op vanaf zaterdag 11 juli gaat de pipowagen op reis door Wolfheze. Deze zomer verlaat de Pipowagen zijn vertrouwde plekje aan de Parallelweg 3 in Wolfheze om op bezoek te gaan bij iemand die al vanaf kinds af aan is opgegroeid met een pipowagen en weet hoe je voor zo’n karretje moet zorgen. Daarna steken we het spoor over om aan de rand van natuurgebied ‘Reijerskamp’ in een voortuin te staan. In augustus staat hij op diverse locaties aan de Wolfhezerweg, waar hij door verschillende kinderen goed zal worden verzorgd. We eindigen de zomer bij Heerlijkheid op het terras, daar starten we na de zomer met voorleesmiddagen voor kinderen.

Wil je precies weten waar hij is? Kom dan naar de Parallelweg, dan zorgen wij voor een routebeschrijving en een kaart. Kom deze zomer gezellig op zoek naar kinderzwerfboekStation ‘in de pipowagen’ in Wolfheze.

Op datum van publicatie staat de pipowagen op Heelsumseweg 22.