Mooist kerstversierde huis 2021 staat op Lawijckerhof

Voor het tweede jaar op rij de wedstrijd om het mooist kerstversierde huis. De jury, dit jaar bestaande uit winnaar van vorig jaar Jan van Oort en bestuurslid van Dorpsbelang Frans van Daal, hebben in de afgelopen week meermaals de creaties in het dorp bekeken. Het kiezen was lastig. Wolfhezerweg 49 en 102 en Lawijckerhof 24 maakten alledrie kans op de winst. Vandaag is de knoop doorgehakt en de winnaar bezocht. Angelique en Steven op de Lawijckerhof 24 waren blij verrast met de eerste prijs, een cadeaubon van tuincentrum Davidse.

Kerstversierde huis Lawijckerhof 24
Winnaar Lawijckerhof 24

Er was op veel plaatsen in Wolfheze flink uitgepakt met kerstversiering. Zeker de Wolfhezerweg sprong er op verschillende plaatsen uit. Er bleven voor de jury na een eerste ronde zo’n zestien kanshebbers over. Bij de jurering is gekeken naar uitbundigheid, creativiteit, zichtbaarheid en artistieke vormgeving. Doorslag gaf uiteindelijk een topnominatie voor het tweede jaar op rij en nog meer versiering dan in 2020 van de Lawijckerhof 24. Ook de uitvoering zelf is sfeervol gedaan.

Kerstversierde huis Wolfhezerweg 102
Eén van de top 3: Wolfhezerweg 102

Het was echter pas op het allerlaatste moment een gelopen race. De twee huizen aan de Wolfhezerweg maakten net zoveel kans op de prijs als de uiteindelijke winnaar. Pas 18.00 uur vanavond, vlak voor de uitreiking, werd de knoop doorgehakt.

Kerstversierde huis Wolfhezerweg 49
Eén van de top 3: Wolfhezerweg 49