Mooist kerstversierde huis 2023 staat op Wolfhezerweg 49

In 2021 waren ze al eens genomineerd voor de titel mooist kerstversierde huis in Wolfheze. Dit jaar wist de Wolfhezerweg 49 de felbegeerde titel in de wacht te slepen. Bestuurslid Noortje Gihaux van Dorpsbelang Wolfheze reikte op nieuwjaarsdag de prijs, een cadeaubon van Zin!, uit. Dat ging via de brievenbus want de bewoners waren helaas niet thuis.

De jury, bestaande uit de winnaars van vorig jaar, Servi en Yede van de Lawijckerhof, en bestuurslid Noortje waren unaniem in hun oordeel: “Hoewel de versiering misschien wat Amerikaans aandoet vindt de jury het toch erg mooi gedaan. Met name van de gloeiende boompjes langs de oprit is de jury echt onder de indruk.

Heelsumseweg 62 verdient wat de jury betreft een mooie tweede plek. De verlichting in combinatie met het leuke huisje maakt echt een sprookjesachtige indruk. Mooi ook dat het aan alle kanten versiert is.” Als derde eindige Duitsekampweg 41.

Wie de creaties wil bewonderen heeft waarschijnlijk alleen deze week nog kans. De meeste kerstversiering zal naar verwachting komend weekend worden opgeruimd.

Het bestuur van Dorpsbelang Wolfheze wenst ieder een mooi en voorspoedig 2024.