Onthulling borden Renkum 100 jaar & Jeugd Kunst Club Wodanseck

Hij is bijna niet te missen; het Renkum 100 jaar-bord op het dorpsplein! Vrijdag 12 mei werd met enthousiasme de stellage met prachtig grote beschilderde borden feestelijk geopend. Ons gemeentewapen, het logo van Wodanseck en andere prachtige schilderingen kleuren, mede door de sponsoring door ondernemers van ‘Wolfheze Bruist’, het plein aan de Wolfhezerweg. Tot het einde van het jaar te bewonderen, mits er geen extra verkiezingen worden uitgeschreven, dan wijkt het bord daarvoor. Als je je nu afvraagt welke kunstenaar dit project heeft gerealiseerd, dan zal het antwoord je wellicht verrassen!

De Jeugd Kunst Club Wodanseck heeft deze borden gemaakt. Onder begeleiding van zeer ervaren en inspirerende hulp hebben de jeugdleden van sv Wodanseck prachtige creaties gemaakt. Vol enthousiasme zijn de woensdagmiddagen en zaterdagen gevuld met kwast om de forse borden te beschilderen. Het doel hiervan is meerledig; het is kennismaking met kunst voor de kinderen, het stimuleert het creatieve brein, het is een prachtige resultaat voor de viering van het jubileumjaar van de Gemeente Renkum. Bovendien levert het een prachtig bord op wat Wodanseck graag aanbied voor sponsoring.

In de droom van wodanseck wordt veld 1 op het sportpark omgedoopt tot de ‘Buitengalerie Wodanseck’! Een prachtig blijvend resultaat geïnitieerd in het jubileumjaar van sv Wodanseck en wat jarenlang mee kan. Naast de borden op het plein, hebben de kinderen er nog veel meer gemaakt. De borden welke al gereed zijn, sieren al het voetbalveld aan de Duitsekampweg. Hebt u interesse in aankoop en sponsoring van een bord, neem dan graag contact op met Henk van Grönningen (groni105@planet.nl). Er zijn verschillende mogelijkheden, Henk vertelt u graag meer. En een warm welkom op ons sportpark om ze met eigen ogen te komen bewonderen in onze Buitengalerie; een waar feest voor het oog!