Servi en Yede winnen prijs mooist kerstversierde huis 2022

Het mooist versierde Kersthuis van Wolfheze 2022 is bekend! De juryleden Angelique (winnaar vorig jaar) en Hella (lid Dorpsbelang) vonden het een pittige klus. Meerdere malen zijn zij door weer en wind wezen schouwen in het dorp en ze werden verrast door de enorme creativiteit die hen tegemoet schitterde.

Er waren zoveel kanshebbers! Een heuse uitdaging om daaruit de mooiste te kiezen. Na veel wikken en wegen en telefoontjes over en weer, was de jury er uit! De winnaars zijn geworden Servi en Yede op de Lawijckerhof 16. Zij hebben sowieso hun huis mooi versierd, maar dé blikvanger is de Kerst opstelling van Lego in hun erker.

Menig kind (of volwassene) heeft al op het belletje gedrukt in het raamkozijn. Daardoor gaat er een treintje rijden door een besneeuwd dorpje en vliegt de kerstman in zijn arreslee door de lucht. Er is door de mannen veel werk verzet. Servi ontwerpt ieder jaar een nieuw huisje voor de opstelling (dit jaar een begijnhof) en daarna is het dagen bouwen op zolder. Yede verfijnt alles met technische snufjes.

Naast al dit moois én doordat iedereen de opstelling kan activeren, meende de jury dat zij de prijs moesten winnen! Een goodybag van de Heerlijkheid viel bij hen in de smaak.

Kom gerust eens kijken bij de winnaars! Dorpsbelang wenst iedereen een goed en creatief 2023!
En daagt iedereen uit om in december dit jaar weer te gaan shinen met hun huis!

Angelique Vinju en Hella van den End