Wie heeft het mooist kerstversierde huis 2021

Vorig jaar werd voor het eerst de wedstrijd gehouden voor het mooist kerstversierde huis. Jan en Helga wonnen de wedstrijd. Ook dit jaar roept Dorpsbelang Wolfheze iedereen op flink uit te pakken met kerstversiering en -verlichting buiten. Wie neemt de titel dit jaar over? Of weten Jan en Helga hun titel te prolongeren.

Het zou leuk zijn als ook dit jaar in de donkere dagen bij een wandeling door het dorp te genieten valt van kerstversiering buiten bij zoveel mogelijk huizen. Maken we er samen toch nog een leuke kerst van voor iedereen. Vorig jaar was die oproep niet aan dovemansoren gericht. Er waren zeer fraaie creaties te bewonderen en meerdere kanshebbers op de titel. Dit jaar pakken nog meer mensen natuurlijk uit.

Dus, struin de zolder af naar kerstverlichting en -versiering voor buiten en maak er wat moois van. De jury, bestaande uit een bestuurslid van Dorpsbelang en een lid van de kerstboomcommissie, kunnen vanaf kerstavond de inspanningen gaan jureren. Nieuwjaarsdag wordt de winnaar bekend gemaakt.