Yvette Nijenhuis uit Wolfheze in finale Secretaresse van het jaar

De 35ste verkiezing Secretaresse van het Jaar is in volle gang! De jury heeft tijdens de halve finale van 2021 op 26 maart de kandidaten gekozen die op 13 april de strijd aan zullen binden om de titel met de halvefinalisten van 2020.  Yvette Nijenhuis, managementassistente bij Woonzorgcentrum Het Schild in Wolfheze, behoort tot de vijf finalisten van de verkiezing.

De andere vier zijn:

  • Dana Venema (Heemskerk), HR executive assistant bij Ahold Delhaize
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), management assistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Vivian Veldman (De Bilt), executive assistant bij Sweco Nederland B.V.

Jubileumeditie
De verkiezing Secretaresse van het Jaar vindt dit jaar voor de 35ste keer plaats en is een jaarlijks terugkerend eerbetoon aan alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers. De verkiezing wordt daarom altijd gehouden aan de vooravond van Secretaressedag, die elk jaar op de derde donderdag in april valt. Deze jubileumeditie wordt gesponsord door Public Support, Corendon en Fleurop.

Covid-19
Normaliter wonen honderden vakgenoten de verkiezing live bij. Om de veiligheid en gezondheid van deelnemers en gasten te waarborgen vindt de grande finale van deze jubileumeditie van Secretaresse van het Jaar op 13 april a.s. plaats in hybride vorm. De finalisten, jury en presentatoren zullen live bijeen zijn in het Corendon Village Hotel Amsterdam en alle toeschouwers kijken en stemmen digitaal mee.

Activiteiten van de winnaar
Behalve de titel 35ste Secretaresse van het jaar en het ambassadeurschap voor het secretaressevak, staat de winnaar een uitdagend jaar te wachten. Zo maken ook presentaties over het vak aan collega’s, bedrijven en overheden, en radio- en tv-interviews deel uit van de activiteiten van de ‘Secretaresse van het jaar’. Mogelijk hoort daar ook dit jaar weer een uitnodiging voor de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis bij.

De Co-manager
Het thema van de verkiezing is ‘De Co-manager’. Wat is een manager zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom: met jouw helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

De finale van ‘Secretaresse van het Jaar’ bijwonen?
Aanmelden kan via de website schoevers.nl/secretaresse-van-het-jaar. De finale van de 35ste verkiezing wordt gehouden op 13 april 2021, van 19.00 tot 20.30 uur.